Tømrermester Jesper Blomquist


Go to content

Glasfiber i byggeri

Glasfiber i byggeriet
.

Vores firma har igennem en lang årrække specialiseret sig i at bruge glasfiber i byggeriet. Glasfiber er et materiale, som med stor fordel kan bruges til mange former for tætning/inddækning.

Glasfiber består af normalt 3 grunddele i udførelsen. Selve glasfibermåtten, som i struktur på det nærmeste kan sammenlignes med den almindelige glasvæv, som vi sætter på indvendige vægge. Den vævede glasfibermåtte iblandes/udstøbes med en flydende polyester, som efter hærdning udgør en fast og meget stærk overflade. Denne overflade påføres som afslutning en topcoat som maling. Glasfiber har den fordel, at den kan lægges og formes rundt, således at man får et slutresultat helt uden samlinger o.lign.

.
Vi beklæder med glasfiber i alle former for skotrender og tagsammensætninger
.

Et sted hvor glasfiber også er helt uovertruffen, er beklædning af flade tage og for udførelse af tagterrasser. Om underlaget er krydsfiner, beton, tagpap eller andre materialer, så binder glasfiberen på, og resultatet bliver en ensartet glat og pæn overflade, som kan males med topcoat i alle farver.

..
.

En fordel med glasfiber, f.eks. lagt på som "gulv" for en tagterrasse, er at man ikke her behøver at lægge ekstra lag på af træfliser/brædder, som det er tilfældet ved underlag af f.eks. tagpap.

.
Endvidere har vi rigtig gode erfaringer omkring glasfiberbelægning af swimming pool's


Back to content | Back to main menu