Tømrermester Jesper Blomquist


Go to content

Historie

Historie


Snedker og Tømrerfirmaet har sin spæde start i midten af 60'erne, hvor min far, Birger Blomquist, opkøber et tidligere hønseri i Tejn og etablerer sig som selvstændig tømrermester i byen. Det gamle hønseri ombygges og indrettes til snedkerværksted, lager samt kontor. Firmaet blomstrer op fra start. I "parcelhus boomet" op gennem 70 og 80'erne bygger firmaet adskillige af disse huse rundt om på Bornholm. Endvidere deltager Tømrermester Birger Blomquist i disse år i flere "store" byggerier som snedker/tømrer entreprenør.
Tømrermester B. Blomquist går på pension i 1996, hvorefter jeg, Jesper Blomquist, overtager firmaet i samme år og bliver derved 2. generation af et firma, hvor grundstenene og fundamentet er lagt.

Grundholdningerne i firmaet er i dag de samme som de var for snart 40 år siden
.

Vi bygger og udfører vore opgaver udfra respekt, tillid og kvalitet.

Respekt for håndværket og materialerne.
Tillid imellem alle parter i enhver byggeopgave, uden denne tillid.......
Kvalitet i enhver udført opgave.
Som lokal håndværksvirksomhed har kunderne en forventning om at tingene bliver udført på en ordentlig måde og i et godt samspild.


Vi ønsker at tidligere kunder skal være vores bedste reklame.

Tømrermester Jesper Blomquist beskæftiger pr. 1. januar 2011 5 tømrersvende. Herudover er ansat en bogholder for varetagelse af den daglige papirgang. Firmaet har lige siden opstarten i 60'erne udlært adskillige tømrerlærlinge. Denne tradition viderefører vi endnu. Pr. 1. februar i år har vi antaget 2 nye lærlinge som indgår i teamet

Venlig hilsen
Tømrermester Jesper Blomquist
.


Back to content | Back to main menu